Wij organiseren uw studiereis

Het organiseren van een studiereis is een apart vak en kost uw organisatie bovendien vaak veel meer tijd dan u denkt. Daarom neemt Tripworks de organisatie van uw reis volledig uit handen. Of het nu gaat om een ééndaagse excursie in Nederland of een meerdaagse reis naar een bestemming in het buitenland, u kunt hierbij van A tot Z op Tripworks rekenen. Tevens organiseren wij inkomende reizen voor buitenlanders die projecten in Nederland willen bezoeken. Onze diensten bestaan uit:

Research en inhoudelijke organisatie
U wilt de beroemde Engelse business parks eens met eigen ogen bekijken? Heeft u een idee voor een reis om te laten zien hoe probleemwijken prachtwijken kunnen worden? Of gaat uw aandacht meer uit naar marktkansen voor bio-energie in Scandinavië? Met behulp van deskundige partners in binnen- en buitenland maakt Tripworks voor u een heldere analyse van de meest interessante bestemmingen, te bezoeken projecten en mogelijke sprekers. Op basis daarvan wordt een programma samengesteld, ontwikkeld én uitgevoerd dat het beste aansluit bij uw inhoudelijke wensen.

 

Logistieke organisatie, ondersteuning en begeleiding
Naast de inhoud van de reis, zorgen wij ook voor het vlekkeloos verlopen ervan wat betreft vervoer, accommodatie en on-trip logistieke begeleiding. Zo kunt u zich volledig richten op de indrukken en ervaringen ter plekke en op uw medewerkers of relaties. Ook in het voor- en natraject kunnen wij u helpen met bijvoorbeeld het aanleveren van achtergrondmateriaal, het samenstellen en vervaardigen van een excursiegids of het plannen van een startbijeenkomst, afsluitende workshop of terugkomdag.


 
 

 
 
 
 
 
                   © copyright 2020 - Tripworks Studiereizen

  login