Over Tripworks

Na zijn studie sociale geografie aan de Universiteit Utrecht, begon Guido van Rijkom zijn loopbaan als beleidsmedewerker ruimtelijke ordening en volkshuisvesting bij het Intergemeentelijk Samenwerkingsverband Midden-Holland in Gouda. Daarna maakte hij de overstap naar het bedrijfsleven en werd (senior) projectleider bij Elsevier Congressen in Den Haag. Daar heeft hij vele tientallen congressen, symposia, cursussen en studiereizen georganiseerd over de meest uiteenlopende onderwerpen. Zowel inhoudelijk als organisatorisch heeft hij zodoende veel ervaring opgedaan. Bovendien beschikt hij over een uitgebreid netwerk van deskundigen op alle niveaus in binnen- en buitenland.

Aanpak en werkwijze
Met wie gaat u in zee als u kiest voor Tripworks Studiereizen? De aanpak van Tripworks wordt gekenmerkt door een groot enthousiasme en een persoonlijke, low-profile dialoog met de opdrachtgever. Doordat Tripworks een kleine, gespecialiseerde organisatie is, vormen slagvaardigheid, snelheid, flexibiliteit en efficiency belangrijke speerpunten van onze werkwijze. Samen met de sterke focus op kwaliteit, maatwerk en innovatie vormt dit de kracht van Tripworks Studiereizen.

"Als klein jongetje met mijn ouders op vakantie in Frankrijk, Engeland en Scandinavië vond ik het al geweldig om 'tochtjes' te maken, om rond te kijken op spannende plekken, om te zien hoe het er nét even verderop uitzag. Deze nieuwsgierigheid naar alles wat er te zien en te beleven was wilde ik later graag met anderen delen, als 'aandrager van ervaringen' noem ik het maar. Door deze enthousiaste, 'faciliterende' inslag ligt het organiseren van studiereizen mij zo goed. Zien, leren en beleven, in een inspirerende omgeving en in een goed gezelschap, dít is voor mij de essentie van een studiereis."

Guido van Rijkom, oprichter Tripworks Studiereizen

"Tijdens mijn loopbaan bij Elsevier kwam ik erachter dat het organiseren van een evenement zoals een studiereis een vak apart is. Ik hoorde verhalen van ambtenaren die soms letterlijk jaren bezig waren om een bepaalde reis van de grond te krijgen. Dat kan ik veel sneller en bovendien weet ik hoe je zo'n project op een daadkrachtige manier aan moet pakken. Met daarbij telkens een scherp oog voor dat ene oh zo belangrijke aspect: wat wil je met de reis bereiken?"

"Eén ding staat bij mij voorop bij het organiseren van vakbijeenkomsten: kwaliteit. Tevreden deelnemers, die met een goed gevoel naar huis gaan en die écht wat aan de dag hebben gehad, zullen zich immers sneller nog een keer voor een bijeenkomst inschrijven. Daarnaast hecht ik persoonlijk veel waarde aan een 'mooi stuk werk'! Bij studiereizen geldt dat in het bijzonder, omdat er immers vaak een aardige investering tegenover staat en men doorgaans een aantal dagen van huis en werk afwezig is. Ieder programmaonderdeel, ieder project, iedere spreker dient iets aan de kennis en ervaring van de deelnemers toe te voegen."

 

 
 
 
 
                   © copyright 2018 - Tripworks Studiereizen

  login