Waarom Tripworks ?

Waarom zou u het organiseren van uw reis aan Tripworks uitbesteden? Het antwoord is simpel: Tripworks heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van studiereizen en biedt u een totaaloplossing. Op u de optimale reis aan te bieden, werken wij vanuit 4 kernwaarden:

Inhoud
Het deelnemen aan een studiereis vraagt een investering in tijd en geld van de betrokken organisatie en deelnemers. Een investering die bovendien te verantwoorden moet zijn. Tripworks ontwikkelt reizen waarbij u vanuit meerdere invalshoeken kennismaakt met inspirerende, state-of-the-art voorbeelden. De opgedane kennis past binnen de Nederlandse context en kunt u direct vertalen naar uw eigen praktijk. Inhoud staat hierbij voorop. Wij kunnen ons snel in elk relevant thema inleven en zijn hierdoor in zowel binnen- als buitenland een deskundig gesprekspartner.
 
Kwaliteit
Vanuit de stellige overtuiging: "Je doet iets goed of je doet het niet", staat Tripworks garant voor de kwaliteit van het geleverde product. Zijn de voorbeeldprojecten goed op elkaar afgestemd? Worden bepaalde thema's niet te eenzijdig belicht? Krijgt u écht iets nieuws te zien en te horen? Voldoet de accommodatie aan de eisen die u voor ogen hebt? Met zowel aandacht voor de grote lijnen van het programma als voor de logistieke details, zorgen wij dat u en uw deelnemers kunnen terugkijken op een waardevolle en geslaagde reis.
 
Maatwerk
Een studiereis kan op veel verschillende manieren worden ingevuld. Afhankelijk van uw wensen en doelstellingen, de functies en het niveau van de deelnemers, of het beschikbare budget, Tripworks stelt in overleg met u het meest optimale programma samen. Wat wilt u zien en beleven? Wilt u een kort, intensief programma of liever meer ruimte voor ontspanning? Wilt u vooral projecten bekijken of ook actief meediscussiëren met uw vakgenoten ter plaatse? Bij Tripworks is een studiereis maatwerk waarbij de wensen van de opdrachtgever centraal staan.
 
Innovatie
Been there, seen it, done it? Niet bij Tripworks! Een studiereis dient indruk te maken op de deelnemers en hun ogen te openen. Onze programma's worden daarom zowel inhoudelijk als logistiek op een creatieve, vernieuwende wijze ingevuld. Tripworks kiest thema's, projecten en sprekers die u wérkelijk aan het denken zetten. Van inspraakavonden voor bewoners tot surveillances met de wijkagent en bedrijfsbezoeken, Tripworks zorgt voor 'real life' praktijkvoorbeelden.

U wilt uw reis combineren met een bezoek aan een beurs of congres? Of u denkt ter aanvulling aan een toeristisch intermezzo of een verrassend partnerprogramma? Tripworks denkt met u mee over de mogelijkheden en komt met concrete voorstellen.

 
 
 
 
 
 
                   © copyright 2018 - Tripworks Studiereizen

  login